Ionise © cv-ketel » Vergelijking van verwarmingssystemen

Vergelijking van verwarmingssystemen

Voordelen van de IONISE © cv-ketel

De ionise © cv-ketel maakt deel uit van belangrijke innovaties op thermo-technologie, een systeem van verwarming middels ionisatie: extreme eenvoud geassocieerd met uitstekende prestaties. Op basis van het maximaal gebruik van de elektrische energie via elektrolyse, kan de IONISE © cv- ketel een aanzienlijke besparing op de energierekening van de gebruiker leveren.

 

 

Ideaal

Het onderhoud is nagenoeg nul. Echter, we raden aan het gedemineraliseerd water van het primaire netwerk om de 5 jaar te laten vervangen om een goede werking van de IONISE © ketel doorlopend te garanderen.

Het ontwerp van dit apparaat is zodanig dat het de enige verwarming is die eigenlijk niet kan falen.

 

Optimaal

Discreet (85 x 44 x 32 cm) en esthetisch. De IONISE © ketel is één van de meest eenvoudige en compacte verwarmingssystemen van de markt.

De IONISE © opstelling is hetzelfde zowel in de nieuwbouw als in de renovatie. Het maakt gebruik van dezelfde mogelijkheden als een traditionele centrale verwarming (radiatoren, vloerverwarming, ventilatie, convector, etc …) Zonder dat de verwarmingsoppervlakten dienen te worden vergroot.

 

Gegarandeerde betrouwbaarheid.

De IONISE © ketel is de enige verwarming die het vermogen van de elektrische energie zonder enige weerstand gebruikt door de elektrolyse in gedemineraliseerd water.

Het ionise systeem behoudt zijn prestaties en kracht, ongeacht de buitentemperatuur. Het bevat geen schadelijke product (koelmiddel), geen afgifte van de C02, noch van koolmonoxide, want er is geen verbranding.

De IONISE © ketel vereist geen schoorsteen, is er ook geen gevaar voor explosies. De schoorsteenbranden in woningen als gevolg van het verwarmingssysteem, ondanks hun lage waarschijnlijkheid zijn een realiteit (zie voorbeeld rechts in de buurt van Straatsburg, ten oosten van Frankrijk 2012)

 

Innovatief

Met zijn geoptimaliseerde gesloten circuit zorgt de IONISE © ketel voor een zeer snelle stijging van de temperatuur, die het niet alleen mogelijk maakt om zo snel mogelijk de warmte te voelen, maar ook om uw verbruik te optimaliseren door een goede regulering van het interne circuit.

 

Feu cheminé

 

Stil

De IONISE © ketel werkt geruisloos, zonder enige uitstraling en geen magnetisch veld (in tegenstelling tot convectoren, elektrische vloer verwarming, warmtepompen). Het ontwerp van de IONISE © ketel is zodanig dat het het enige verwarmings systeem is dat geen storingen heeft. Gegarandeerde betrouwbaarheid.

 

Economisch

Dit eenvoudige, ecologische en economische verwarmingssysteem geeft een behoorlijke besparing op uw energierekening in vergelijking met een installatie op olie, butaan of propaangas of een conventionele elektrische verwarming.

Vergelijking van IONISE verwarming met olie, gas, warmtepomp en convectoren

  chauffage ionise
  Warmtepomp Olie Gas Convectors
Discreet
oui
non
non
oui et non
oui
Reactiesnelheid
oui
oui
non
non
non
Stil
oui
non
non
oui
oui
Veilig
oui
oui et non
non
non
oui
Betrouwbaar
oui
non
non
non
oui
Economisch
oui
oui
non
oui et non
non
Fabricage in Frankrijk
oui
oui et non
oui et non
oui et non
oui et non

Controle van je levenslange verwarming

De IONISE © ketel geeft door de jaren heen slechts een kleine stijging van de operationele kosten door een efficiëntie van bijna 100%. Ook hoeft u in tegenstelling tot traditionele verwarming met olie of propaan/ butaan, geen geld voor te schieten op uw toekomstige consumptie. Beter dan een eenvoudige elektrische verwarming geeft de ionisatie van de vloeistof in het primaire circuit direct resultaat.

Ionisatie als beste rendement

Het rendement is de verhouding van de werkelijke doeltreffendheid van de ketel en het theoretische maximaal te verwachten resultaat. De IONISE © ketel heeft een rendement van 98 % en geeft dus weinig warmteverlies als gevolg van haar gesloten circuit.

Brandstof Apparaat Efficiency %
Hout Traditionele kachel 70 tot 80
Electriciteit Kachel of plintverwarming 75 tot 82
  IONISE © cv-ketel 98
Oil Generator met verbeterde brander 69 tot 74
  Traditionele brander 60
Aardgas Traditioneel 55 tot 65
  Verbeterd rendement 75 tot 80
  Condensatie 88 tot 90
Pellets Hout pellet kachel 55 – 80
Propaangas Traditioneel 55 tot 65
  Verbeterd rendement 76 tot 80
  Condensatie 82 tot 86